Have a project in mind?

Let’s keep in touch

Let’s keep in touch

Condimentum placerat at elementum pretium. Neque vivamus tempor bibendum id. Sit volutpat hac dui id erat accumsan dignissim.

We are very fortunate to work with these amazing partners

Latest articles about design

  • A Protechtor Business eseménye során Birmacher Barnabással beszélgettünk a Bitrise történetéről, sikereiről, kihívásairól, vezetésről, vállalati kultúráról és a jövőről. A beszélgetést visszanézheted felvételről, vagy alább elolvashatod a transcript-et is!

  • A gyors és hatékony szoftveres fejlődéshez elengedhetetlen egy olyan működési és gyakorlati eszköztár, mint a CI/CD - azaz continuous integration (CI) és continuous delivery (CD). De hogyan alkalmazhatóak az egyes folyamatok a digitális transzformációban, és mitől tudjuk jól alkalmazni a folyamatokat? Cikkünkben ezt vizsgáljuk meg alaposabban.

  • Ha egészségről van szó, általában mindenkinek a fizikai erőnlét jut eszébe, azonban ahhoz, hogy teljesítő-, fejlődő- és alkalmazkodóképesek legyünk, a szellemi és lelki működésünkre is fontos figyelmet fordítanunk. Összeszedtük, miért is fontos munkáltatóként és munkavállalóként is törekednünk arra, hogy jól érezzük magunkat, és hoztunk pár ötletet, gyakorlatot is arra, hogy hogyan őrizhető meg a lelki egészség, és mi hogyan vigyázunk mentálhigiénénkre a Stylersnél.